De vijfde Beetje proeven enzo is op 9 Oktober 2022
De vijfde editie van beetje proeven enzo is op 9 Oktober 2022 Kaarten zijn verkrijgbaar bij Mitra Pijnenburg Helvoirt.

Beetje proeven & zo is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar.

U koopt een kaartje bij Mitra slijterij Pijnenburg in de Kerkstraat te Helvoirt voor slechts € 15,00 .

Met dit entreebewijs ontvangt u bij binnenkomst een proefkaart.

Met deze proefkaart kunt u bij de stands van food en drinks tot 5 keer een item op het gebied van eten en drinken proeven.

U kunt zich op die manier oriënteren en nieuwe smaken ontdekken.

Wilt u het hierbij laten prima, maar wilt u meer dan kan dat zeker!!!!

Doormiddel van consumptiemunten die u kunt kopen bij de muntenbalie kunt u bij de stands terugkomen en dat wat u eerder geproefd hebt bestellen.

Of u bent gewoon nieuwsgierig en laat u een mooie glas exclusieve whisky, cognac het meest bijzondere speciaal bier, glas wijn, of een heerlijke likeur inschenken door onze kenners.

Op het gebied van eten laat u zich verrassen door de kenners van food, met een mooi gerecht, een klein hapje of wat ze allemaal wel niet verzonnen hebben met hun ingrediënten of producten.

Vervolgens zoekt u een mooie plaats om dit op je gemak met de mensen om je heen te nuttigen. Heeft u het glas of het bordje leeg, dan gaat u bij de volgende stand, die u interesse heeft, langs.

Kortom de grenzen hoe ver u gaat bepaald u zelf, maar dat het bijzonder wordt en u nieuwe smaken gaat ontdekken is zeker.

Tot 19.00 uur zullen de deelnemers er voor u zijn met al dit lekkers. Om vervolgens met een goed gevoel en volle buik huiswaarts te keren.