Beetje proeven enzo 2021 wegens Corona afgelast.
Beste liefhebbers van lekker eten & drinken,

Opnieuw geen “Beetje proeven enzo”

De datum van 7 november 2021 was vorig jaar al geprikt toen bleek dat de editie van 2020 niet mogelijk was in verband met Corona.

Nu blijkt dat ondanks dat er nu weer meer kan en mag het toch niet haalbaar is voor ons om dit bourgondisch event plaats te laten vinden.

We hebben moeten besluiten om Beetje proeven enzo 2021 ook niet door te laten gaan.

Het meest doorslaggevend hiervoor is dat we geen twintig volwaardige stands van eten en drinken kunnen vullen op redelijke korte termijn.

Maar meer nog dan het korte tijdspad van organiseren staan bedrijven nog niet te trappelen om aan een event als het onze deel te nemen in deze tijden.

Dan zijn er nog steeds allemaal extra regels en met een kleine organisatie waar wij mee werken is dit niet te doen dat er ook nog allemaal bij te hebben.

Zeer spijtig allemaal en we zijn dan ook erg teleurgesteld in het feit dat het dus dit jaar niet lukt.

Maar we hebben er wel zin in en dus moet het komende jaar weer gaan lukken.

Tot ziens in 2022 in het HelvoirThuis bij de vijfde editie van “Beetje Proeven enzo”

Edwin Pijnenburg organisator “Beetje proeven enzo”

.
Informatie:
U kunt ons volgen op: Facebook, Instagram, Twitter en natuurlijk ook op You Tube ... Lees verder
De Rijwielcentrale
De Rijwielcentrale Helvoirt
De Rijwielcentrale is sinds 1904 gevestigd in Helvoirt en behoort tot een van de meest servicegerichte fietswinkels van Brabant.
Peijnenburg Vught BV
Peijnenburg Vught BV Helvoirt \ Vught
Bij Peijnenburg Vught staan we al meer dan 50 jaar klaar voor bedrijven maar zeker ook voor particulieren in de regio. Door een groot en divers assortiment kunnen wij ondersteuning bieden bij ieder project.
Bij Van Gorp Makelaardij bent u aan het juiste adres voor de verkoop van uw woning of aankoop advies van een nieuwe woning! Ook voor de taxatie van uw woning kunt u bij ons terecht. U bent verzekerd van een persoonlijke en doelgerichte aanpak! We hebben een goede kennis van de omgeving en voorzien u van een eerlijk en duidelijk advies.
Op zoek naar een gepaste oplossing voor uw opslagprobleem? Wij monteren en demonteren dagelijks alle mogelijke magazijnstellingen en kunnen u daarom te allen tijde adviseren over de oplossing die het beste bij u past. Door de ervaring die wij door de jaren heen hebben opgebouwd hebben wij een uitgebreide kennis van het product en een team samengesteld bestaande uit vakkundige specialisten.
Ooit gestart als éénmans-loonbedrijf in 1968, groeide het familiebedrijf in al die jaren gestaag door tot complete dienstverlener in en om de agrarische sector. De kernwoorden daarbij: ‘afspraak is afspraak’, betrouwbaar, loyaal en altijd zoekend naar oplossingen.
Autobedrijf Theo van der Heijden, al meer dan 100 jaar een begrip in Helvoirt en omstreken.U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparaties, bandenservice, schadeherstel en APK keuringen van personen- en bedrijfswagens. Dit alles in onze professionele werkplaats.