Beetje proeven enzo
De 2019 editie van Beetje proeven enzo was een groot succes! bent U er in 2020 ook bij?Beetje proeven enzo is in 2020 al weer voor de 5e keer! proeven en gezelligheid in het HelvoirThuis wil je niet missen! Hou onze social media en deze website in de gaten voor meer informatie.

Sponsoren 2019

Boom Standbouw
Boom Standbouw De kracht van Boom
Boom Standbouw is een full service bedrijf in standbouw- en interieur-projecten voor diverse opdrachtgevers. Wij hebben alle nodige expertise in huis; van ontwerp, grafische studio tot een moderne werkplaats, eigen transport en opslag.
Hamers metselwerken
Hamers metselwerken Hamers metselwerken
Hamers metselwerken
De Frietwagen Helvoirt
De Frietwagen Helvoirt Frietwagen aan huis
Deze website is gesponsord door de frietwagen Helvoirt
De Rijwielcentrale
De Rijwielcentrale Helvoirt
De Rijwielcentrale is sinds 1904 gevestigd in Helvoirt en behoort tot een van de meest servicegerichte fietswinkels van Brabant.
Peijnenburg Vught BV
Peijnenburg Vught BV Helvoirt \ Vught
Bij Peijnenburg Vught staan we al meer dan 50 jaar klaar voor bedrijven maar zeker ook voor particulieren in de regio. Door een groot en divers assortiment kunnen wij ondersteuning bieden bij ieder project.
Bij Van Gorp Makelaardij bent u aan het juiste adres voor de verkoop van uw woning of aankoop advies van een nieuwe woning! Ook voor de taxatie van uw woning kunt u bij ons terecht. U bent verzekerd van een persoonlijke en doelgerichte aanpak! We hebben een goede kennis van de omgeving en voorzien u van een eerlijk en duidelijk advies.
Op zoek naar een gepaste oplossing voor uw opslagprobleem? Wij monteren en demonteren dagelijks alle mogelijke magazijnstellingen en kunnen u daarom te allen tijde adviseren over de oplossing die het beste bij u past. Door de ervaring die wij door de jaren heen hebben opgebouwd hebben wij een uitgebreide kennis van het product en een team samengesteld bestaande uit vakkundige specialisten.
Ooit gestart als éénmans-loonbedrijf in 1968, groeide het familiebedrijf in al die jaren gestaag door tot complete dienstverlener in en om de agrarische sector. De kernwoorden daarbij: ‘afspraak is afspraak’, betrouwbaar, loyaal en altijd zoekend naar oplossingen.
Autobedrijf Theo van der Heijden, al meer dan 100 jaar een begrip in Helvoirt en omstreken.U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparaties, bandenservice, schadeherstel en APK keuringen van personen- en bedrijfswagens. Dit alles in onze professionele werkplaats.